Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde çalışan personeller, hastaların daha hijyenik bir ortamda tedavilerini görmesi için temizlik seferberliği başlattı.

Vali Aksoy vatandaşları trafikte daha duyarlı olmaya davet etti Vali Aksoy vatandaşları trafikte daha duyarlı olmaya davet etti

33 temizlik personeliyle 10 katlı bina baştan aşağı temizlenip dezenfekte edildi. Başhekim Op. Dr. Ethem Anlı, hastaların sağlığı ve konforu için gerekli tüm çalışmaları büyük bir özveriyle gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hijyen ve temizlik konusuna büyük önem verdiklerini belirten Dr. Anlı, “Bu doğrultuda personelimizi sürekli eğitmekteyiz. Amacımız, hastalarımıza 5 yıldızlı otel konforunu aratmayacak bir ortam sunmaktır" dedi.

Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Nebahat Tosun, personellerinin hastalarının sağlığı ve konforu için büyük bir özveriyle çalışmakta olduğunu ifade ederek, “Hijyen standartlarını en üst seviyede tutmak amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti bizim için çok önemlidir ve bu doğrultuda sürekli olarak çalışmalarımızı geliştirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: iha