Sabah namazı buluşma programına Sinop Milletvekili Nazım Maviş İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, daire amirleri, Üniversite öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah namazı eda etikten sonra Tekvir Suresinin tefsirini yapan İl Müftüsü Ali Hayri Çelik sözlerine şöyle devam etti “Özellikle sabah namazında cemaatle camide buluşma konusunda elimizden gelen çaba ve gayreti gösterelim. Bir toplum sabah namazı vaktinde camiye devam ediyorsa, camiye geliyorsa bu toplumun dini dinamikleri, Allah ile olan bağlantıları güçlüdür. Bunun toplumsal bir ruh haline dönüşebilmesi için bizim sabah namazını dinamik hale getirmemiz gerekiyor. Gençlerimizin, çocuklarımızın ve yavrularımızın sabah namazında camide buluşturulmaları çok önemli. Sabah namazına gelirken yanımıza torunlarımızı, çocuklarımızı veya  komşumuzu getirelim. Cenab-ı Hakk’a yalvaralım. Bu şekilde Hayatımızın son demine kadar gelebilmeyi, onun huzurunda durabilmeyi Cenabı Hak bizlere nasip etsin. ” dedi.

Sabah namazı çıkışında konuşan Sinop Milletvekili Nazım Maviş "Cenab-ı Hak’ka şükürler olsun ki bugün sabah namazında gençlerimizle ve büyüklerimizle beraber olduk. Hamdolsun manevi bir ziyafetti, kalplerimiz Allah’ın zikriyle coştu” dedi.
Namazın ardından kurulan sofrada cemaate çorba ikram edildi.
Editör: Vitrin Haber