Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan, Sinop İl Merkezinde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 

İl Müftülüğü çok amaçlı salonda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Mustafa Erkan, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Konukçu ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı. Gündeme ilişkin konu ve duyurular ile başlayan toplantıda bir konuşma yapan İl Müftüsü Mustafa Erkan, Sinop’ta Kur’an Kursu hizmetlerini bulunduğu seviyeden arzu edilen seviyelere çıkartabilmek için büyük bir özveri ile çalışılması gerektiğini söyledi. Erkan; “Bu manada Kurs öğreticileri olarak sizlere çok iş düşüyor. Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalar yürütmek, Aile İrşad ve Rehberlik Bürosunu tam manasıyla amacına hizmet eder hale getirmek ve Sinop’ta ulaşılmadık aile bırakmadan gece gündüz gönüllülük esasını gözeterek çalışmak boynumuzun borcudur” dedi. 

Müftülük olarak iyi bir sinerji yakaladıklarını ifade eden İl Müftüsü Mustafa Erkan “Bu tempoyla hep beraber el ele gönül gönüle vererek çalışırsak, arzulanan hizmetleri gerçekleştirmek hiçte zor olmayacaktır” diye konuştu.
Toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu. 
Editör: Vitrin Haber