Türkiye Diyanet Vakfı, vatandaşların zekât ve fitrelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için yurt genelinde olduğu gibi Sinop’ta da stant açtı.

Valilik meydanında Aile ve Dini Rehberlik Bürosu önünde açılan stantta, vatandaşlara fitre ve zekât konusunda afiş ve kitapçıklar veriliyor aynı zamanda isteyen vatandaşlardan makbuz karşılığında fitre ve zekat bağışı alınıyor. Türkiye Diyanet vakfı Ülkemizde ve Dünyanın her yerinde adeta yedi kıtada insanlığa hizmet etmek için gayret göstererek vatandaşların vermiş olduğu zekat ve fitreleri zamanında ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

13 Mart 1975 yılında kurulan Türkiye Diyanet Vakfı, o günden bu yana insanlığa, öğrencilere, fakirlere ve yoksullara cami yaparak, su kuyuları açarak insanlığın hizmetine yardımcı olmaya devam ediyor.

Türkiye Diyanet Vakfı 2014 yılında 47 ülkede 232 bölgede iftar sofraları kurdu. Bu senede iyilik sofrası adıyla Türk Cumhuriyetliklerinde, Balkan Ülkelerinde ve Afrika Ülkelerinde İftar sofraları kurmaya devam ediyor. 

Zekat, fitre ve bağışlarınızı makbuz karşılığı yapabileceğiniz İyilik Standı ramazan ayı sonuna kadar Aile ve Dini Rehberlik Bürosu önünde Sinoplulara hizmet verecek. 

Editör: Vitrin Haber