Erfelek’te Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından ‘’ Asrı saadet ve birlikte yaşama ahlakı” konulu konferans düzenlendi.  

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen konferansa, İlçe Kaymakamı Feremez Babat, İlçe Garnizon Komutanı Vedat Atar, Belediye Başkan Vekili Vedat Arslan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Mikail Özkan, Kutlu Doğum Haftası’nın önemine dikkat çekti. Özkan; "İslam dininin üzerinde durduğu en önemli konulardan birisi, mutluluğun vazgeçilmez şartlarından olan birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kardeşlik, huzur, bolluk, bereket ve rahmet vardır. Dünya ve ahirette mutlu olmak ancak Allah’ın Kitabına sarılmak, birlik ve beraberlik içinde olmakla mümkündür" dedi.
Daha sonra Zeynep Sena Özkan, ''adın geçer'' adlı şiiri okudu. Erfelek Müftülüğü İlahi korosu seslendirdiği ilahilerin yer aldığı programda Dr. Ömer Menekşe ‘’Asrı saadet ve birlikte yaşama ahlakı‘’ konulu bir konferans verdi. Program çeşitli dallarda yarışan ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesi ile son buldu. 

Editör: Vitrin Haber