Boyabat Güldeste Eğitim ve Kültür Derneği tarafından kutlu doğum haftası kapsamında program düzenlendi.

Boyabat Güldeste Eğitim ve Kültür Derneği 2015 yılı Kutlu Doğum haftasında, Güllerin Efendisini anma programı Kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, , İlçe Müftüsü İsa Sağlam, MHP Boyabat İlçe Başkanı Erdal Ertekin, Sinop Ak Parti Milletvekili Adayı Nazım Maviş, MHP Sinop Milletvekili Adayı M.Meftun Çağlar, önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, Boyabat Güldeste Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Köse, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kutlu Doğum programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Güldeste Eğitim Derneği Başkanı Mehmet Köse yaptı. Akabinde de Kuranı Kerim tilavetleriyle devam etti. Samsun Güldeste İlahi grubu söylemiş olduğu ilahiler ile dinleyicilerden beğeni topladı. Özkevser Vakfı Bölge Başkanı İlahiyatçı Cemalettin Çakırtaş sohbeti ile devam etti.

Anadolu İHL öğrencilerinden Hasan Kaya, Abdullah Kılıç, Rıdvan Yıldırım okumuş olduğu Kuranı Kerim Tilaveti ve okumuş oldukları Ezan ile gelen davetlilere duygu dolu anlar yaşattı.

Program sonrası yapılan çekilişte UMRE’yi kazanan talihli Hasan Dal, ödülünü Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın elinden aldı.

Kutlu Doğum haftası münasebeti ile düzenlenen program yapılan dua ve çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu.

Editör: Vitrin Haber