Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance’den Manisa FK’ya ziyaret Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance’den Manisa FK’ya ziyaret

Karaman’da Ermenek Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Nesilden Nesile ve Rol Model” projesi çerçevesinde genç yükümlülere yönelik söyleşi buluşmaları düzenlendi.

Projeyle, denetimli serbestlik tedbirinde olan genç yükümlülerin toplumla bütünleşmelerini desteklemek, olumlu sosyal davranışlarını, ilgi alanlarını ve becerilerini güçlendirerek kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amaçlanıyor. Genç yükümlülerle söyleşi buluşmasında konuşan Okul Müdürü ve Rehberlik Öğretmeni İbrahim Cengiz Uğuz, rehberlik ettiği öğrencilerin nasıl değişerek toplumda kariyer sahibi olduklarını, kendisinin de Ermenek ilçesinin zorlu şartlarında nasıl okuduğunu, karşılaştığı zorluklar ile nasıl başa çıktığını, öğrencilik ve gençlik yıllarının nasıl geçtiğini anlatarak tavsiyelerde bulundu. Ermenek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Milli Boks Hakemi Osman Tayyar Kılıçkıran da hatıraları, halen birçok madalya almış sporcuların başarıya giden yolları, nasıl sporcu olunabileceği, sporculara devlet desteği ve milli sporculuğun getirdiği avantajlar hakkında bilgiler verdi.

Düzenlenen projeye ilçede bulunan 18 genç yükümlü katıldı.

Kaynak: iha