Her çatı katında olması zorunlu olan çatı katlarını yaşam alanı olarak düşünenler için ideal bir seçim olacaktır. Yaşam alanlarınızda bir depolama alanından öte çatı katlarını yatak odası, çalışma odası veya farklı niteliklerde değerlendirmek istediğinizde çatı penceresi hem gün ışığından daha fazla yararlanmanıza olanak tanıyacak hem de doğayla iç içe mekanın manzarasını seyretmenize olanak tanıyabilecektir.



Farklı yapı malzemeleriyle sınırsız seçenekte modellerinde pencere kanatları 180 derece döndürülebilir özelliğiyle kolay temizleme imkanı sunmaktadır. Ayrıca menteşe kolunu istediğiniz konumda kanadı sabitlemek için kullanabilirsiniz. Ayrıca sabitlediğiniz konumda başınızın üstünde çatı görevi üstlenecek olan kanat sayesinde hem hava sirkülasyonunu sağlayabilecek hem de doğanın eşsiz tadını çıkarabileceksiniz. Çeşitli aksesuar seçeneklerinin de uygulanabildiği alternatiflerde uzaktan yönetim sağlanabilmekte ve kullanım konforu ön plana çıkarılabilmektedir.



Ayrıca çatı penceresini dakikalar içersinde dilerseniz balkona dönüştüren modeller de zevkinize uygun olarak imal edilebilecektir. Pencere sistemlerine farklı bir boyut getiren çatı penceresi isteğe bağlı olarak demir parmaklık yapılı ile de güvenli kullanımlara olanak tanıyabilecektir. Ahşap, alüminyum ve daha pek çok yapı malzemesi ile özel lamine camlarla donatılmış mekanı kullanım amacınıza uygun olarak dekorasyona da katkı sağlayarak şık ve estetik bir görünüm kazanacaktır. Özellikle ahşabın ihtişamı ile tercih edeceğiniz model seçenekleri geçmişin ahşap renkleriyle donatılmış bir mekan yaratılmasında doğru bir seçim olarak göze hitap edebilecektir.

Editör: Vitrin Haber