Hazırladığı yalan ve iftiralarla dolu düzmece raporu gizlice üst makamlara taşıyarak terfimi engelleyen kişi Durağan'ın Fetö imamı çıktı. Bugün terör örgütü üyesi olmaktan ve anayasal düzeni cebir ve şiddet kullanarak yıkmaya teşebbüsten cezaevinde yatıyor. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

Bu örgütün ne kadar tehlikeli olduğunu bu kişisel deneyimimden dolayı kamuoyundan önce öğrenip örgütün iç yapısını çözme ve ifşa etme fırsatı elde ettim. Yıllardır uyarıyorum.

Eğer bir adam yalan söylemekten ve iftira atmaktan korkmuyorsa o adamdan herşey beklenir. Darbeyi başarmış olsalardı tek kurşunla bizleri infaz edeceklerdi bu şerefsizler.

Fetöcülerin içinde birey olarak sivrilmiş, zekasıyla becerisiyle herkesi imrendiren bir Allah'ın kulunu göremezsiniz. Vasat adamlar ve zekalardan oluşan kökü dışarı dayanan bu örgüt sarsılmaz bir kitle psikolojisi ve lidere bağlılık ile devasa bir canavara dönüşmeyi başardı.

En son Rus büyükelçinin öldürülmesi olayında bu hain ve şerefsiz örgütün ne kadar tehlikeli olduğu ortaya çıkmıştır. Fetö'den vazgeçip milletine dönmemiş inanmış samimi müslüman görüntüsünde olan kişilerin aslında mankurt olduğu ve Pensilvanya'dan gelen tek bir emirle bir katile dönüştüklerini hep gördük, görüyoruz.

Darbe girişiminden sonra bu ezoterik örgütün ana damarları kesilmiş olsada Feto denen hain liderleri ele geçirilmedikçe uyanamayacak bir sürü katil adayı mankurt var. Bu durum ülkemiz ve dünya için büyük bir tehdit unsurudur. Ülkemizin ve dünyanın kurtuluşu için cahil kitleleri efsunlayan bu manyak terör elebaşının ülkemize iadesi şarttır.

Artık Amerika bir an önce bu katilin iadesi sürecini uzatmadan başlatmalıdır. Yoksa Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry en son büyükelçi cinayetinden sonra yaptığı gibi "Valla biz yapmadık, alakamız yok, herkes bizden biliyor" lafını çok kez daha kullanacak.

Avrasya Tüneli açılışında gördüğümüz gibi "Türkiye sırtını Avrupa'ya, yönünü Asya'ya" çevirmiştir. Türkiye'nin blöf yapmadığı ortaya çıkıyor...

En iyisi daha fazla uzatmadan ver Fetoyu kurtul ABD.