ABD dolarının  abd kasalarında bulunan altının binde yedisine tekabül ettiğini biliyormuydunuz bu ne demek oluyor? yani abd karşılıksız para basıyor.  

evet abd merkez bankasında bulunan altın miktarı, dünya üzerinde dolaşan doların tam binde yedisi kadar. aslında tuvalet kağıdı kadar bir değeri yok.  görüyorsunuz değilmi algıyı, adamlar kağıt parçasını yeşile boyamış, dünyayı sömürüyor sebep? cevap çok basit, tüm dünya dolara endeksli yaşadığı için. anlamı ne? üç kuruş etmez kağıt parçasını, insanların çok önemli görüp, tüm alış verişlerini bu kağıt üzerinden yapması.

ülkemizdeki merkez bankasının altın rezervleri, piyasada dolaşan türk lirasının miktarının, tam dört katı yani aslında çok değerli paramız var. çünki tl karşılığının tam dört katı altın stokumuz var. şimdi dünya ülkeleri bir karar alsa ve her kez kendi parasıyla alışveriş yapsa ortalıkta ne dolar ne'de abd kalır. olay aslında bu kadar basit. abd bu karşılıksız yani sahte para ile elde ettiği imparatorluk yıkılmasın diye sürekli zayıf ülkelere saldırıyor, ve dünyayı sömürüyor. aynen mafya sistemi, ya bu düzene uyacaksın yada yok olacaksın.

Aslında hiçte öyle değil, yeterki korkak olma yeterki aslına dön kendini bil. bak göreceksin o zaman yıkılmaz sanılan kaleler nasıl yıkılır, sarsılmaz sanılan irade nasıl titrer karşında.. rahmetli erbakan hoca, ömrünü ülkemiz ve islam aleminin bu tuzaklardan kurtulması için, mücadele etmekle geçirdi. lakin beyinsizler taifesi, bir türlü onu anlamak istemedi. vefatının ardından, onun haklılığını teyit ettiler, lakin ne fayda değerlerin kıymetini yitirmeden anlamak ve sahip çıkmak gerekmezmi?

Şimdi sayın cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan doların saltanatına son vermek için uyarılar yapıyor. sadece ülkemiz için değil tüm dünyaya sesleniyor, ya bu karşılığı olmayan doların saltınatına son vereceksiniz, yada alın terleriniz yer altı değerli madenlerinizin sömürülmesine göz yumacaksınız. ey esnaf ey tüccar ey sanayici ey millet atın kafalarınızda büyüttüğünüz dolar algısını tüm alışverişlerinizi türk lirası üzerinden yapın, olmaz demeyin olur, bal gibide olur, zor oyunu bozar demiş atalarımız, tarih bunların örnekleriyle dolu, yarın yahu nede haklıymış cumhurbaşkanımız keşke dinleseymişiz bu hallere düşmezdik, dememek için gerçek özgürlük ,ve türkiyemizin bekası için, doların saltanatına son verelim  doları tüm yabancı paraları, ve oyunu bozalım vesselam....