Okulun kapalı spor salonunda gerçekleştirilen şenlikte öğrenciler, bir yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalarını sergiledi. Matematik, fen ve teknoloji dersleri başta olmak üzere birçok öğrenci eğitimini gördüğü derslerde yapmış olduğu çalışmalarını okulun Bilim-Sanat Şenliği’nde sergiledi. Birbirinden güzel çalışmaların sergilendiği şenliğin açılışına Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Ermiş’in birlikte açılışını yaptıkları Bilim-Sanat Şenliği’nin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Gençali, bir yıl boyunca gördüklerini ve öğrendiklerini sanata dönüştüren öğrencileri kutlayarak, sergilenen her çalışmanın altında özveri ve bilginin olduğunu söyledi. Şenlikte okul öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları ve derece alan çalışmalar büyük beğeni topladı.

Daha sonra şenliğe kayılanlar, öğrenciler tarafından yapılan çalışmaların yer aldığı stantları gezerek yapılan çalışmaları yakından inceledi.

Editör: Vitrin Haber