Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Anneler Günü ziyaretleri huzurevindeki anneleri ziyaret etti. Başkan Kurnaz tüm annelerin baş tacı olduğuna dikkat çekti.

Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Anneler Günü münasebetiyle Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Yaşlıların hayatlarına dokunmanın önemini vurgulayan Başkan İhsan Kurnaz, “Bugün huzurevimizdeki değerli annelerimizi ziyaret ederek onların yanlarında olduğumuzu ve değerli olduklarını hissettirmek istedik. Onların yüzlerindeki tebessüm, bizlere hayatın en değerli anlarını yaşattı. Annelerimize olan saygımızı ve sevgimizi her fırsatta ifade etmek, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizim için büyük bir sorumluluktur. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve mutluluklarına katkı sağlamak, bizim en temel görevlerimizden biridir. Onların duaları bizim için en güçlü kalkandır. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur” diye konuştu.

Malatya’da trafik kazası: 1 yaralı Malatya’da trafik kazası: 1 yaralı

Başkan Kurnaz, huzurevi sakinleri ile sohbet etti, bir ihtiyaçları olup-olmadığını sordu, sonrasında ise hepsinin ellerini öperek çiçek hediye etti.

Kaynak: iha