ANSİDEF tarafından 16 üye dernek ile birlikte Ankara Mamak Belediyesinin katkılarıyla verilen iftar yemeği; bürokratlar, siyasiler ve STK temsilcileri ile üyelerini bir araya getirdi.  

Mamak Lavanta Kültür Merkezinde düzenlenen ve katılımın oldukça büyük olduğu organizasyonda izdiham yaşandı.

Programa; İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Eşi Rabia Ersoy, MHP Ankara Milletvekili ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Ankara Milletvekili Adayı
KAMUSEN Genel Başkanı Önder Kahveci, MHP Sinop Milletvekili Adayı İsmail Büyükkayıkçı, AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Hasgül, MAMAK Kaymakamı Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, MAMAK Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, MHP Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, MHP Mamak İlçe Başkanı Av. Mustafa Esen, Yeniden Refah Partisi Keçiören İlçe Başkanı Nuh Yaser Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Keçiören ilçe Başkan Yardımcısı Satılmış İyi, CHP Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Enrek, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Uğurtan Koray Ayhan, Mamak Müftüsü Celil Kara, Keçiören Müftüsü Hasan Limon ile dernek başkan ve yönetimleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Program ANSİDEF Genel Başkanı Hasan Aktaş'ın konuşmasıyla başladı ve misafirlerin konuşmalarıyla devam etti. Program bitiminde Genel Başkan Hasan Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri protokole günün anısına hediye ve plaketlerini sundu.

Editör: Serhat Özşahin