Sinop’ta 34 yıllık bir ticari geçmişe sahip olan Yamanlar Ticaret, Ev tekstili ve mefruşat üzerine düzenledikleri Batur Sokak üzerindeki yeni mağazalarını yarın saat 14.00 de Sinopluların hizmetine sunuluyor. 
 
3 katlı olan ve yaklaşık 1000 metre kare kapalı alana sahip bulunan Yamanlar Mağazasında Dünyaca ünlü markalara rahatlıkla ulaşılabiliyorken, mağazada müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde ele alındığı göze çarpıyor.
Özdilek, Brillant store, İşbir yatak ve Saray Halı gibi Türkiye’nin dünyaca ünlü markalarını Sinop’ta tek çatı altında toplayan Yamanlar Ticaret mağazasında müşteri odaklı dizayn ve düzenlemeler dikkat çekiyor. Mağazada, ürün teşhir alanlarının yanı sıra oturma ve dinlenme alanları, sıcak ve soğuk içecek ikram alanları, mescit ve idari bürolar gibi sosyal alanlar bulunuyor. 3 katlı ve yaklaşık 1000 metre kare kapalı alanda hizmet verecek olan
Yamanlar Ticaret’te satış sonrası hizmetler de en üst noktada  planlandı.

34 yıldır bir arada ticaret yapan ve Yamanlar markasını oluşturan Haşim Yaman ve Şaban Özcan Basına birlikte yaptıkları açıklamada 34 yıldır birlikte yaptıkları ticaret ile geldikleri noktanın kendilerine gurur ve mutluluk verdiğini belirterek “ Mağazamızı hazırlarken Sinop’ta yaşayan her bir ferde yakışır bir mağaza olması gereğinden hareket ettik. Sinop’u buna değer buluyoruz. Üzerinde hassasiyetle durduğumuz en önemli konu sadece mal satmak değildir. Bunun da ötesinde müşteri memnuniyetidir. Bu nedenle mağazamızda çeşitli sosyal alanlara yer verdik. Mağazamıza gelen müşterilerimizin her hangi bir şey alıp almadığı çok önemli değil. Önemli olan mağazamızdan ayrılırken onların dostluklarını kazanmaktır. Bunu da çalışanlarımızın gülen yüzleri ile, çeşitli ikramlarımızla ve satış sonrası hizmetlerimiz ile yerine getireceğiz. Mesela satış sonrası hizmetler, müşteri ilişkilerimizde en ön planda tuttuğumuz hizmetlerdir. Müşterimize satış öncesi ücretsiz sağladığımız teknik bakımdan bilgilendirmenin yanı sıra satış sonrası montaj ve hatta montaj sonrası çeşitli konularda 3 yıla varan hizmetlerimiz vardır. Özellikle perde bunlardan biridir. Perde montajından sonra 3 yıl boyunca her türlü bakım ve yıkama hizmetleri ücretsiz olarak Yamanlar’a  aittir. “denildi.

Yamanlar Ticaret kurucuları Haşim Yaman ve Şaban Özcan açılış nedeni ile çok geniş bir davetiye dağıtımı yapmaya çalıştıklarını belirterek de  “ ancak zaman darlığı ya da değişik nedenlere bağlı davetiyemizi ulaştıramadığımız dost ve müşterilerimiz olabilir. Hiçbir dost ya da müşterimizin bu nedenle bizlere gönül koymalarını istemiyoruz. Tüm Sinop yarın saat 14.00 de Batur sokak üzerindeki yeni mağazamızın açılışına tek tek davetlidir. Bunu da basınımız aracılığı ile duyurmak istiyoruz “ dediler.

Bu bir Advertorial'dir


 
Editör: Vitrin Haber