Birleşme kararı alan Türk Telekom, TTnet ve Avea'nın hizmetlerine Sinoplular, tek çatı altında erişebilecek. Daha önce sadece TTnet bayisi olarak hizmet veren Kuzey Yıldızı İletişim'e gelen vatandaşlar, bundan böyle Türk Telekom Grubu şirketleriyle  (Türk Telekom, Avea ve TTnet) ilgili taleplerin tamamına cevap alabilecek. 
 
Türkiye'nin en büyük sabit hat operatörü, internet sağlayıcısı ve üç büyük GSM operatörlerinden biri Türk Telekom Grubu çatısı altında birleşme kararı aldı. Türk Telekom TTnet ve Avea artık aynı çatı altında faaliyet gösterecek. Konu ile ilgili bilgi veren bayi sahibi Yılmaz Özdemir, söz konusu birleşmenin Sinop bayisi olarak da, daha önce Sinoplulara TTnet bayisi olarak hizmet veren Kuzey Yıldızı İletişim seçildiğini söyledi. 
Hizmet alanımızı genişlettik
Sinoplulara daha geniş bir faaliyet alanıyla hizmet vermekten mutluluk duyduklarını kaydeden Yılmaz Özdemir açıklamasına şöyle devam etti; "Mayıs ayı içerisin de mağazamızın tadilatına başladık ve 15  gün gibi kısa bir süre içerisinde mağazamızı yenileyerek Sinopluların hizmetine sunduk. Daha önceki  hizmet alanlarımıza Avea bayiliği de katarak vatandaşların tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir mağaza oluşturduk. Sinop'un tek Avea İletişim Merkezi'ni Sinoplularla buluşturduk. 
Tüm cihazlar ile diğer hizmetleri Sinoplularla buluşturuyoruz
Türk Telekom grubunun şirketleri birleştirme amaçlarından bir tanesi ve en önemlisi abonelerin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri  konsept mağazalar oluşturmaktı. Biz bu konsep te ilk dahil olan işletmelerden biriyiz. Bu yapılanma Türkiye de hızla devam etmektedir. Mağazamızda 25'in üstünde sergilediğimiz cihaz var. Cep Telefonu, Tablet ve Bilgisayar almak isteyen aboneler, alacakları cihazın birebir orjinalini görüp inceledikten sonra gönül rahatlığı ile cihazları alabilmekteler. Bu konseptle (Türk Telekom, Avea ve TTnet) olmak üzere herkesin istediğine ve aboneliğine uygun bir cihaz almasını mümkün hale getirdik. Bizim mağazamıza gelen müşterilerimize sunduğumuz hizmetler AVEA faturalı, kontörlü hat satışı, Avea TL yükleme, Avea fatura ödeme, Avea faturasına ek cep telefonu ve tablet satışı, TTnet hat satışı, Türk Telekom Hat satışı ve fatura ödeme gibi işlemleri yapmaktayız. Aynı zamanda Samsung ve iPhone cihazlarının da  orjinal ürünlerini mağazamız da satışa sunduk. Değerli Sinopluları mağazamıza bekliyoruz. Gelsinler mağazamız gezsinler cihazlarımızı incelesinler. Mutlaka ihtiyaçlarına uygun bir cihaz bulacaklardır".
 
Bu bir 'Advertorial' dir.

Editör: Vitrin Haber