Bir süre önce Samsun'a yatırım yaparak, kısa sürede sektörde bölgede ismini duyurmayı başaran Sinoplu firma Güven Yapı Tasarım, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’inde 02-05 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak olan “Samsun İnşaat 2015” Fuarına katılıyor. 
 
Sinop ve Samsun dışında aynı zamanda tüm Karadeniz'e de geniş ürün yelpazesiyle iş yapan Sinop'un güçlü firmalarından Güven Yapı Tasarım, fuarda açacağı stantda; kapı, mutfak, banyo dolpları, çelik kapılar gibi bir çok ürün sergileyecek. 
 
Fuar hakkında bilgi veren Güven Yapı Tasarım Genel Koordinatörü Yusuf Sağcan, 4 gün sürecek olan fuara 70-80 bin kişinin katılmasının öngörüldüğünü söyledi. Kendi bütçeleriyle ve hiç bir kurumdan destek almadan fuara katılacaklarını dile getiren Sağcan, fuara tüm Sinopluları da davet etti.
 
Fuarın, 2-3-4 Nisan tarihlerinde 10.00-20.00, 5 Nisan günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceğini vurgulayan Sağcan; "Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Mimarlar Odası, Makina Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası işbirliği ile hazırlanan Samsun İnşaat 2015 Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 02-05 Nisan 2015 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Fuara; yerli yabancı birçok yatırımcının katılması bekleniyor. Yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz, dekorasyon malzemeleri, iş makineleri ve servisleri, mühendislik hizmetleri gibi birçok konuda ülkenin en önemli markalarının yer alacağı fuarın, sektörün bölgedeki gelişimine önemli katkı sağlayacağına inınılıyor. Bu manada, sektörle ilgili tüm Sinopluların fuarı ziyaret etmesini tavsiye ediyorum" diye konuştu. 
 
Advertorial

 
Editör: Vitrin Haber