Zıpzıp Baba tarafından işletmenin birinci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında neşeli bir etkinliğe daha imza attı. ‘Zıpzıp Baba Çocuklarına Özgüvenli Yaşamayı Öğretiyor’ adlı çocuklara özel şarkı yarışması ile minikleri sahnede buluşturan organizasyonda renkli görüntüler yaşandı. 

Halk Eğitim Salonunda gerçekleştirilen organizasyonda 5-7 yaş arasında 32 çocuk, mikrofon ile kitleye karşı konuşabilme özgüveninine sahip olmak için sahneye çıktı. Düzenlenen şarkı yarışması öncesinde Uzman Klinik Psikolog ve Aile Danışmanı Demet Topkara Öztürk tarafından öğrenci velilerine brifing verildi. Organizasyona aileler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Dereceye giren çocuklara ve katılımcı tüm çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Çocuklar konser eşliğinde maskotlarla oynadı. Program sonunda Zıpzıp Baba İşletmecisi Musa Özen ve çocuklar tarafından işletmenin birinci yıldönümü pastası kesildi.

Program hakkında bilgi veren İşadamı Musa Özen, “Zıpzıp Baba İşletmesi olarak amacımızın sadece ticari değil bilinçli gelecek nesiller yetiştirmek. Bütün halkımız ve çocuklarımızda programımıza büyük ilgi gösterdi. Halkımıza bu konuda teşekkür ederim. Çocuklarımızda eğlendi. Bu etkinliğe kayıt yaptıramayan çocuklarımız üzülmesinler. Çünkü bu etkinliklerimizi daha sonraki dönemlerde de düzenleyeceğim. Halk eğitim salonunda 27 Mayıs akşamı da 9 ile 12 yaş arası 20 çocuğuma karışık dans yarışması hazırlığını yapıyorum. Kayıt yaptırmak isteyenler şimdiden Zıpzıp Baba’ya uğrayarak kayıt yaptırabilirler” dedi.

Bu bir Advertorial'dir
Editör: Vitrin Haber