İstanbul Merkezli olarak 7 yıl önce kurulan ve Türkiye’de erkek giyim mağazaları içinde en önde gelen markalardan biri olmayı başaran JFC STORE bugün saat 14.00’ de kapılarını törenle Sinop halkına açıyor. 

JFC STORE mağazalar koordinatörü Ali Albayrak  son bir haftadır Sinop halkı ile çok sıcak bir ilişkinin kurulduğunu belirterek “ tüm mağazalarımızda olduğu gibi Sinop halkı da JFC STORE’yi çok sevdi” dedi. 

JFC STORE’nin Hazır giyim sektöründe yeni trendleri takip edip, müşterinin isteklerine odaklanan bir marka olduğuna işaret eden mağazalar koordinatörü Ali Albayrak  “ insanlar, yeniliği, farklılığı istiyor. Yenilik ve farklılığın yanı sıra fiyat politikaları tüketicilerimiz bakımından en önemli unsurlardan biri. Mağazacılık açısından erkek giyimde modayı takip edebilmek son derece zordur. Yaş guruplarının taleplerini çok iyi belirlemek gerekir. İşte son 7 yılda JFC STORE’nin tüketiciye ulaşmadaki başarısı burada yatmaktadır. JFC STORE  yenilik ve farklılığı kalitesi ile birleştirerek son derece ekonomik fiyat politikaları ile halka yansıtmaktadır” şeklinde konuştu.

Sakarya Caddesi Kaleyazısı mahallesi İşkur yanında 4 katlı olarak kurulan JFC STORE erkek giyim mağazasında açılışa özel düzenlenen kampanyada  2 adet takım elbise 199, 2 çift ayakkabı 99 TL.’den alınabileceği gibi erkek giyim üzerine diğer tüm ürünlerde de çok büyük indirimler uygulanacak. 

“Erkeksen Gelirsin “ sloganı ile yola çıkan JFC STORE’nin bugün saat 14.00’ de yapılacak açılışına tüm Sinop halkını davet eden mağazalar koordinatörü Ali Albayrak “ kalite, yenilik, farklılık ve uygun fiyat. Biz JFC STORE olarak bu en önemli dört unsuru birleştirdik. Erkek giyimde Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan JFC STORE’ yi Sinop halkına sunuyoruz. “ dedi.

Bu haber Advertorial'dir

 
Editör: Vitrin Haber