İstanbul Merkezli olarak 7 yıl önce kurulan, "Erkeksen Gelirsin" sloganı ile yola çıkan ve Türkiye’de erkek giyim mağazaları içinde en önde gelen markalardan biri olmayı başaran JFC STORE dün düzenlenen görkemli bir törenle kapılarını Sinoplulara açtı. 
 
Sakarya Caddesi Kaleyazısı Mahallesi İŞKUR aralığında gerçekleştirilen açılışa; Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Müftüsü Mustafa Erkan, Bakanlık Müşaviri ve Valilik Yatırım Danışman Hayati Yaşar, KOSGEB Sinop Hizmet Merkezi Müdürü Gürsel Kızılaslan, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, CHP İl Başkanı Mustafa Acun, İhlas Mağazaları ve Türkiye Gazetesi Temsilcisi Abdullah Gür ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Törende açılış konuşmasını yapan Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, açılışı yapılan mekanın Sinop'a hayırlı olmasını diledi. Yaşar: “Mutlu insanların, güzel ve eğitimli insanların yaşadığı bu kentte, böyle güzel mağazaların açılması bizleri de mutlu ediyor. Bizler de firsat bulduğumuzda buna katkı sağlamaya çalışıyoruz. Biraz önce geldiğimde JFC markası nedir diye sordum? Açıkçası ilk önce yabancı bir marka diye aklıma geldi. Sonra açılımını öğrendim ve bunu da sizlerle paylaşmak istiyorum. FC harfleri firma sahibinin adi ve soyadının bas harfleri. Bunu da yeni öğrendim 'J' harfi de çok az kullanılmakla beraber insan hafızasında kalan bir harfmiş. Böylece markayı da öğrenmiş olduk. Tabi bunu her şeyiyle bir Türk firmasının yapmış olması çok daha takdire şayan. Bir de şunu paylaştım. Dedim ki Sinop’a katkısı ne olacak? Yani buradan bizim paraları alıp gideceksiniz, peki Sinop’a ne katkı sağlayacaksınız dedim. Tabi ki bu işin esprisiydi. En azından 10 tane arkadaşımızın istihdam edileceğini öğrendik. Maalesef kentimizdeki iş olanakları çok fazla değil. Belediye Başkanı olarak bu durum beni son derece rahatsız ediyor. İnşallah bu yapılar, mağazalar, fabrikalar artarak devam eder. Sinop’u niye tercih ettiniz diye sordum. Bize şöyle ifade ettiler. 'Bizim Samsun da birkaç tane daha mağazamız var. En çok müşterilerimizde Sinop’tan geliyordu. Onlar buraya kadar zahmet etmesinler biz Sinop’a gidelim dedik. Biz onların ayağına giderek hizmetimizi götürelim dedik' dediler. Mağazanın Sinop ve Sinopluya hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 
 
Yapılan konuşmalar ve İl Müftüsü Mustafa Erkan'ın okuduğu dua ardından açılış kurdelesi alkışlarla kesildi. Açılış ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. JFC STORE mağazalar koordinatörü Ali Albayrak, açılışa katılanlara mağaza hakkında bilgiler verdi. 
 
"Başarımızın sırrı burada"
JFC STORE’ nin hazır giyim sektöründe yeni trendleri takip edip, müşterinin isteklerine odaklanan bir marka olduğuna işaret eden mağazalar koordinatörü Ali Albayrak şunları söyledi; "Mağazacılık açısından erkek giyimde modayı takip edebilmek son derece zordur. Yaş guruplarının taleplerini çok iyi belirlemek gerekir. İşte son 7 yılda JFC STORE’nin tüketiciye ulaşmadaki başarısı burada yatmakta. JFC STORE yenilik ve farklılığı kalitesi ile birleştirerek son derece ekonomik fiyat politikaları ile halka yansıtmaktadır.kalite, yenilik, farklılık ve uygun fiyat. Biz JFC STORE olarak bu en önemli dört unsuru birleştirdik. Erkek giyimde Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan JFC STORE’ yi Sinop halkına sunuyoruz"
 
Sakarya Caddesi Kaleyazısı Mahallesi İŞKUR yanında 4 katlı olarak kurulan JFC STORE erkek giyim mağazasında açılışa özel düzenlenen kampanyada  2 adet takım elbise 199, 2 çift ayakkabı 99 TL. den alınabileceği gibi erkek giyim üzerine diğer tüm ürünlerde de çok büyük indirimler uygulandı. Kampanya büyük ilgi görürken gün boyu kimi zaman izdiham yaşandı. 

Advertorial
 
Editör: Vitrin Haber