Doğtaş Exclusive mağazası Sinop'ta hizmete girdi. Henüz resmi açılışı yapılmamasına rağmen Doğtaş ayrıcalığından yaralanmak isteyen çok sayıda Sinoplu, şimdiden mağazaya akın etti. 
 
Exclusive mağazacılık anlayışıyla tasarımın çizgisini Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasına taşıyan mobilya sektörünün öncü isimlerinden Doğtaş, Ayafa Grup yatırımcılığında Sinop’ta açtığı yeni mağazasında satışlarına başladı. Sinop-Samsun kara yolu üzeri eski Kayıkçıoğlu Servisinde hizmete giren mağaza, Doğtaş'ın özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesini Sinoplularla buluşturmuş oldu.
 
Ayafa Grup yetkilisi Ali Bulat, Doğtaş mobilya portföyünde yemek odasından yatak odasına, koltuk takımlarından köşe takımlarına, genç odalarından yatak&baza ya kadar geniş bir ürün yelpazesini Sinoplularla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
 
Baharın enerjisi Doğtaş’la evlerde!
Sinopluların bu ürün portföyünün şuan için net %25 indirime ek 2.000 TL'ye varan ekstra indirimler ile sahip olabileceğini kaydeden Bulat, bahar kampanyasının ay sonuna kadar devam edeceğini bildirdi. Bulat; "Doğtaş, 2.000 TL’ye varan indirimlerle baharın enerjisini evlere taşıyor. Kampanya, Haziran ayı sonuna kadar tüm Doğtaş mağazalarında devam edecek. Dokunmaktan keyif alınan mobilyalarıyla adından söz ettiren Doğtaş’ın bahar kampanyası salon takımlarından yatak odalarına kadar tüm ürünlerde geçerli olacak.

Yeni nesil odalarında uygulanan yüzde 25 indirimin yanı sıra bahar rüzgârları gençlerin odalarında da hissediliyor. 7 yıl Doğtaş garantisi altında olan yeni nesil odalarında; x 4.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL, x 2.000 TL ile 3.999 TL arası alışverişlerde ise 250 TL anında ek indirim sunuluyor.
 
Doğtaş Hakkında
1972 yılında Çanakkale’de kurulan Doğtaş Mobilya, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiye’nin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, sektöründe fark yaratmıştır. Doğtaş, Türkiye’deki ev alanında kullanılan mobilyalar konusunda tüm ürünlerinde, dünyanın en önemli güvenlik sertifikası olan GS Belgesi’ne (GeprüfteSicherheit - Sertifikalı Güvenlik) sahip Türkiye’nin ilk ve tek mobilya markası olma özelliğini taşımaktadır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş, ISO 9001, ISO 10002, TS-EN İSO 50001, İSO 14001 ve OHSAS 18001 gibi birçok önemli belgeye de sahiptir. Ayrıca 2008 yılında aldığı Turquality belgesi ile de yurtdışı atılımlarına hız vermiştir. Doğtaş Mobilya bugün yurt içi ve yurtdışındaki 200’ü aşkın mağazası ile büyümeye devam etmektedir. 2012 yılında attığı büyük adımla gücüne güç katan Doğtaş, Cumhuriyetimizin en eski mobilya markası Kelebek Mobilya’yı bünyesine katarak girişimci tavrını bir kez daha ortaya koyarken Türk mobilya pazarında da ikinci sıraya yükselmiştir.
 
Bu bir 'Advertorial'dir




Editör: Vitrin Haber