40 Yıl Kahve Evi, 15 Kasım 2014 tarihinden bu yana Sinoplulara hizmet sunuyor. 

Ağırlıklı olarak Türk Kahvesinin ön planda olduğu 40 Yıl Kahve Evi, farklı bir sunumla ön plana çıkıyor.

Paket kahve kullanmayan 40 Yıl Kahve Evi, yurt dışından özel getirtilen kahve çekirdeklerini, özel ve sıcak olarak öğütüyor. Bu nedenle taze kalan kahve, muhteşem kokusuyla sizlere sunuluyor. 40 Yıl Kahve Evi, isteğe göre 4 farklı biçimde ve oranda ayarlanarak sunulabiliyor. Aynı zamanda iş yerinde tüm kahve çeşitlerinin hemen hemen hepsi mevcut. Özellikle türk kahvesinin sunum şekli oldukça ilginç. Kahvenin yanında verilen ikramlıklar hazır ürünler değil. Tamamen ev yapımı ve kendi üretimi olan küçük kurabiyeler ve lokumdan oluşuyor.

40 Yıl Kahve Evi, farklı markalardan franchaising almamış, fakat böyle bir lezzetin Sinop'tan çıkmasını istiyor. İsmin 40 yıl olmasının sebebi de bu zaten. Firma yetkilileri, Sinop'a gelen ziyaretçilerin, Sinop Mantısı ve balık yiyebildiğini veya hediyelik eşya mağazalarını gezdiğini belirtiyor. Ziyaretçilerin bu yorgunluklarını giderecek, ağızlarında uzun süre kalacak olan kahve tadını, kendi kahve yapım ve sunum tekniklerini kullanarak sağlıyorlar.

İş yerinde kahvenin yanında salep servisi de var. Saleplerde hazır ürün değil. Safranbolu'dan getirtilen salep köklerini, kendileri işleyerek hazırlıyorlar.

Tüm bu hizmetleri bir araya getiren 40 Yıl Kahve Evi, bu sektörde marka olmak istiyor.

Kurtuluş Açıkgöz


Editör: Vitrin Haber