Yapmış olduğu yeniliklerle gündemden düşmeyen Zıp Zıp Baba Eğlence Merkezi Sahibi İş Adamı Musa Özen yeni projelerle yine gündemde. 
Zıp Zıp Baba Eğlence Merkeziyle ilk başta çocukların gönlüne taht kuran Musa Özen, yapımına başlanan Örsan AVM'ye, 2. şubesini açmaya hazırlanıyor.
İş adamı Musa Özen yaptığı açıklamada; ileride ayrıca büyük bir arazide de sürpriz bir eğlence platformuyla Sinop’un ve bölgenin, hatta Tüm Türkiye’nin hizmetinde olacağını söyledi. 

HEDEFİMİZ BÜYÜK
Musa Özen;  "Ancak şuan itibariyle Yapımına başlanmış olan Örsan Avm’nin içerisinde  zıpzıp babanın 2. Şubesini yapıyorum, Buradaki eğlence programında yaş sınırı olmayacak,  her yaştan herkese hitap edecek.  Çarşıdaki şubemizde Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir konseptte organasyonlar olacak doğum günleri, özel günlerle Zıpzıp baba home ofis cafede herkes doyasıya eğlenecek. Daha öncesinde açacağımız 2. Şubemizde bowlingin müjdesini vermiştim, şimdide dün itibarı ile ranger siparişini vererek eğlence grubumuza katmış bulunmaktayım.
İlerleyen zamanlarda diğer siparişlerimi vereceğim eğlence gruplarının fotoğraflarını da halkımızla paylaşacağım" dedi.

SİNOP'U EĞLENCE ÜSSÜ YAPACAĞIM 
Açıklamasında çocuklara ve gençlere seslenen Musa Özen sözlerini şöyle tamamladı; "Son olarak Rabbim bana fırsat verirse sizlere söz veriyorum çocuklarım Sinop'u eğlence üssü yapacağım hiç birinizin sigara, alkol ve diğer kötü alışkanlıklar ile uğraşmanıza fırsat vermeyeceğim.  Sizleri çok seviyorum eğer sizlerde beni azıcık seviyorsanız bana söz verin. 'Zıpzıp Baba Biz Gençler Hiçbir Kötü Alışkanlıklar edinmeyeceğiz' diye. Bakın o zaman Zıpzıp babanız sizlere ilerleyen zamanlarda ne kadar büyük sürprizler Yaptıklarını gözlerinizle göreceksiniz. Tüm çocuklarım kalbimdesiniz"
 
Editör: Vitrin Haber