Yoğun çalışma temposunun ve stresin olumsuz etkilerinden arınarak, bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak yenilenmeyi isteyenlerin yeni adresi olan Şifa Alternatif Tıp Merkezi Camikebir Mahallesi Batur caddesi üzerinde bulunan merkezde müşterilerine güvenilir ve bilimsel veriler ışığında çeşitli sağlık hizmetleri sunuyor. Yüzde 100 hijyene büyük önem verilenmerkezde gündelik hayata büyük katkı sağlayacak ve birkaç seansta tamamlanacak birçok sağlık hizmetinin bir arada sunulduğunu söyleyen Şifa Alternatif Tıp Merkezi Müdürü Terapist Elmas Aksakal Çulha; “Merkezde müşterileri daha sağlıklı ve daha zinde kılacak birçok tedavi hizmeti sunduklarını” kaydetti. 

ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR SAUNA SİSTEMİ
Dünyada sadece bir Alman firması tarafından üretilen ve Türkiye’de ilk defa imal edilen Wiktory-F ev saunalarını müşterileri ile buluşturduklarını ifade eden Çulha; “Bu uygulama ile birlikte klasik sauna uygulamasının dışına çıkıyoruz ve sizi bir anlamda o bunaltıcı ve sıkıcı saunalardan çıkartarak, rahat nefes almanızı sağlayabilmek için başınız dışarıda kalacak şekilde tasarlanmış tek kişilik saunalarda özel ısı sistemiyle sağlıklı bir şekilde terlemenize yardımcı oluyoruz. Romatizma, kireçlenme, bel ve boyun ağrıları, halsizlik, selülit ve özellikle bayanların düşmanı aşırı kilolardan kurtulmak isteyen müşterilerimiz 30 dakikalık seanslarla istedikleri zindeliğe kavuşabilecektir. Ayrıca saunaya giren tüm müşterilerimize rahatlamalarına destek olacak olan son teknoloji ile donatılmış profesyonel kapsül koltukta masaj, ücretsiz olarak sunulmaktadır” dedi. 

30 DAKİKADA RAHATLIK
Uzakdoğu’da yıllardır yapılan detoks uygulamalarının toksinatdetoks cihazıyla Sinop’ta sadece 30 dakika gibi kısa bir sürede yapılabileceğini söyleyen Çulha; “Düzenli olarak yapılan toksinat seanslarından sonra vücudumuzda gözle görülür şekilde rahatlıkla hissedeceğimiz birçok değişiklik yaşayacağız. Bu seanslar sonrasında vücutta biriken toksin atıklar bırakılacak ve fizyolojik arınmanın hızlanması sağlanacaktır. Bununla birlikte bu seanslar, bağışıklık sisteminin güçlenmesine, lenfatik sistemin temizlenmesine, kan dolaşımının desteklenmesine, uyku kalitesinin artmasına, cildin yenilenmesine, canlanmasına ve en önemlisi zayıflamaya büyük ölçüde katkı sağlamaktadır” şeklinde konuştu. 

MİGREN AĞRILARINA KESİN ÇÖZÜM
Peygamber efendimizin bir sünneti olarak uygulanan ve uzun bir tarihsel geçmişe sahip olan, halk arasında kupa tedavisi olarak da bilinen “hacamat” tedavisinin, Şifa Alternatif Tıp Merkezi'nde en modern şekliyle uygulandığını ifade eden Terapist Elmas Aksakal Çulha; “Merkezimizde uygulanan ve özellikle migren ağrılarının kesin çözümü olan hacamat tedavisi, bel tutulması, eklem ağrısı, baş ağrısı, bel boyun ve kireçlenmeye bağlı ağrıların giderilmesinde büyük yarar sağlamaktadır. Hacamat tedavisinde vücuttan çıkarılan pis kanla birlikte zararlı gaz toksinleri ve fazla asitlerde atılarak vücudumuzda adeta bir gençleşme hissi uyanmakta. Tedavi sayesinde damarlarda yaşanan tıkanıklık sorunları giderilir, bağışıklık sistemi düzene girer. Sağladığı akapuntur etkisi sayesinde kan üretimi ile görevli organları uyarır, psikolojik bir takım rahatsızlıklarda sinir sistemini rahatlatır. Bel ve boyun fıtığı rahatsızlıklarında fıtık bölgesini rahatlatır” dedi.

Advertorial
 
Editör: Vitrin Haber