İster yeni bir bina yapın isterseniz de eski evinizde tadilat yapın. Evinizin önemli birkaç tesisatı vardır. Elektrik ve su tesisatı sürekli değiştirebileceğiniz, yenileme yapabileceğiniz değişimler değildir. Bunları belki 5 yılda 10 yılda bir yapabilirsiniz. İşte bu nedenle bir kere yapıp tam yapmak önemlidir.
Sadece evlerimizde değil işyerlerimizde ve diğer hemen tüm binalarda anahtar priz bulunmaktadır. Anahtar prizler bir ihtiyaç olmasıyla birlikte aynı zamanda da evimizi güzel gösteren dekoratif ürün olarak da nitelendirilebilir. Bu nedenle mobilyalarımız ve evimizin boyası ile uyumlu olacak prizler evimize ayrı bir hava katacaktır.

Anahtar Priz Nedir?

Anahtar priz, evimizde yer alan ampulleri açmaya yarayan bir kontrol mekanizmasıdır. Yukarıda yer alan resimleri gördüğünüz zaman daha net olarak anlayabilirsiniz. Yani anlayacağınız üzere odamızda bulunan elektriği açıp kapatmaya yarar anahtar prizler.

Anahtar Priz Çeşitleri

Aslında anahtar priz çeşitleri çok fazla değildir. Bildiğimiz standart anahtar prizlerin dışında birde son yıllarda Dimmer Anahtar Prizler ortaya çıkmıştır. Dimmer Anahtar Priz kısaca ayarlı anahtar priz anlamına gelmektedir. Bu prizler ile ampullerimizi belirli oranlarda açıp kapayabiliriz. Yani elektrik akımını ayarlı priz ile ayarlayarak belirli oranda yakabiliriz.

Anahtar Priz Modelleri

Teknolojinin gelişmesiyle oldukça geniş bir anahtar priz model yelpazesi ortaya çıkmıştır. Çok çeşitli bir ürün yelpazesi olmakla birlikte bunun dışında standart yapılar vardır. Ahşap anahtar priz modelleri, eskitme anahtar priz modelleri, renkli anahtar priz modelleri gibi. Fakat burada öyle bir avantajımız var ki istediğimizi yapabiliriz. Nasıl mı? Oldukça basit aslında. Anahtar priz çerçeve modelleri ile birçok priz elde edebiliriz. Yani çerçevesi değiştirilebilir priz modelleri bulunmaktadır. Sürekli anahtar priz değiştirmek yerine birden fazla anahtar priz çerçevesi satın alarak kendi dekorasyonumuzu yaratabiliriz.

Anahtar Priz Fiyatları

Elektrik işlerinde şaka olmayacağı için anahtar priz alırken bilinen ve kaliteli markanın ürününü almak doğru olacaktır. Bu nedenle Schneider Electric sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu adresten kalite anahtar priz modellerini görebileceğiniz gibi diğer özelliklerini de detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

Advertorial haber
 
Editör: Vitrin Haber