SKY Restaurant'ta gerçekleştirilen programa firmanın gönül dostları katıldı. İftar programı öncesi İşletme Sahibi Emre Yıldız ile konuklar Sinop'ta yaz turizmine ele alarak, çeşitli paylaşımlarda bulundu, ardından iftar yemeğine geçildi. İftar programı ardından da alkışlarla 7 yıl pastası kesildi. 

HAYALDEN GERÇEĞE BİR YOLCULUK
Tüm konuklara davete icabet ettikleri için teşekkür eden İşletme sahibi Turizmci Emre Yıldız, şunları söyledi; 'Hayalden Gerçeğe' sloganıyla çıktığımız turizm yaşam yolunda 7. Yılımızı kutlamanın birlikteliğinde güzel bir Ramazan İftar gecesinde bir araya gelmenin mutluluğunu yine konuklarımızla ve dostlarımızla hep birlikte paylaşıyoruz. NP TOUR’da önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve konuklarımızın turlar sonrasında yani geri dönüşüm sonunda duydukları ifade bizler için çok önemlidir. Bizler NP TOUR olarak Karadeniz Turizmine ve Ülke turizmine en iyi ve en güzel hizmeti vermenin yoğunluğunda taşımasını yaptığımız yirmi bir bin kişiyle bu tadı paylaşıyoruz.

21 BİN KİŞİ TAŞIDIK

Şirketimiz yedi yaşında nice yediden 77'ye misafirlerimizle sizlerin hayal ettiklerini gerçeği çevirmeye yedi yıldır çalışıyoruz ve nice yıllarca sizlerin güveni ve teveccühü ile devam edeceğiz. Firma olarak tutulan raporlar doğrultusunda bu yedi yıllık süreçte; taşımasını yaptığımız kişi sayısı 21 bini aştı. Tura bizimle katılan misafir sayası ise 16 bin 300 kişi. Bu çerçevede tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz" 

Kalitenin tesadüf olmadığını ve başarının da birlik beraberlikle geldiğini ifade eden Emre Yıldız, NP TOUR Turizm Acentesini seçerek kendilerini yukarılara taşıyan tüm müşterilerine teşekkür etti. Yıldız sözlerini şöyle tamamladı; "NP TOUR olarak en iyi ekibi, en iyi kadroyu kurarak en iyi ve en başarılı Turizm takımını oluşturuyoruz"

Program çay sohbeti ile gecenin geç saatlerine kadar sürdü. 
Editör: Vitrin Haber