Sinop'ta yolcu minibüsünün kaygan yolda bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 yolcu hafif şekilde yaralandı.

Kaza Sinop-Samsun karayolu Bostancılı stadyum mevkisi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hizmet binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sinop-Tıngır arasında yolcu taşıyan bir yolcu minibüsü sürücüsü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği önünde yolun sağında park halindeki aracı son anda fark etti. Bu sırada araca çarpmamak için frene basan minibüs sürücüsü yolun kaygan olmasından aracın hakimiyetini kaybetti. Yolcu minibüsü önce bariyerlere oradanda savrularak ortarefüjdeki elektrik direğine çarparak durabildi.

Minibüs elektrik direğine çarpması sayesinde trafik yoğunluğunun olduğu karşı şeride geçmekten son anda kurtuldu. Böylece olası  bir faciada ucuz atlatılmış oldu. Kaza sırasında miniüste bulunan iki yolcu hafif yaralandı. Yararılar Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Bu arada vatandaşlar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği önünde emniyet şeridi ve cep olmamasından dolayı tepkili. Bölgede büyük bir trafik yoğunluğu olduğunu belirten vatandaşlar, her an mevkide ölümlü kazaların olabileceğini belirterek, bir an önce tedbir alınmasını istiyor.