Tatil için geldiği memleketi Sinop'ta 7 gün önce evinden çıkması ardından yol kenarında vurulmuş halde yaralı olarak bulunan 35 yaşındaki gurbetçi Altuğ Yıldız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  

Olay 7 Ağustos tarihinde öğle saatlerinde Ordu köyü Denizler mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 'Cuma namazına gidiyorum' diyerek evinden çıkan Altuğ Yıldız (35) yol kenarında silahla başından vurulmuş halde yaralı olarak bulundu. 

Silah sesini duyan ve ardından Yıldız'ı kanlar içinde bulan vatandaşlar olayı polise haber verdi. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ardından Samsun'a sevk edilen Altuğ Yıldız, yaklaşık 1 haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını bu gün kaybetti. 

Almanya’nın Lübeck kentinde sürücü kursu sahibi olan ve iznini kullanmak üzere memleketi Sinop’a gelen Yıldız’ın nasıl ve ne şekilde vurulduğu ise bilinmiyor. Olay yerinde bulunan ve Yıldız'a ait olduğu ileri sürülen tabancanın polis tarafından incelemeye alındığı kaydedildi.

Sinop’un Erfelek ilçesine bağlı Hasandere köyünden olan iki çocuk babası Altuğ Yıldız, yaşadığı Lübeck’de çok sevilen ve sayılan iş adamları arasında yer alırken, babası Nazım Yıldız’ın da uzun yıllar Milli Görüş teşkilatlarında başkanlık yaptığı öğrenildi. Altuğ Yıldız'ın ölümü sevenleri ve tüm dostlarını derinden üzdü. 






Editör: Vitrin Haber