Sinop'ta kontrolden çıkan otomobilin refüjdeki aydınlatma dieğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 polis hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. 

Kaza 23:50 sıralarında Sinop-Samsun kara yolu Bostancısı köyü mevkisinde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre Sinop yönüne seyir halinde olan Metin Temur (43) yönetimindeki 60 HZ 785 plakalı bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı.

Bu sırada Samsun yönüne seyir halinde olan Ö. O. (19) yönetimindeki 57 AJ 245 plakalı otomobil ise, sürücünün kontrolden çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırmasıyla kaldırıma çıkarak takla attı. 

Kazada 60 HZ 785 plakalı otomobilin sürücüsü Sinop İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 43 yaşındaki polis memuru Metin Temur olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçtaki Yüksel Y. (45) ile takla atan otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı. Kontrolden çıkan otomobilde sıkışan yaralıyı Sinop İftfaiyesi ekipleri sıkıştığı yerden çıkakarttı.

Yaralanan 6 kişi ambulanslarla Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken. kaza ardından Sinop-Samsun kara yolu bir süre trafiğe kapandı. 

Soruşturma sürüyor.