Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde özel bir firmaya ait otobüs ile Sinop'tan İstanbula giden otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Sinop’tan İstanbul’a gitmek üzere seyir halinde bulunan B.Ö. yönetimindeki 34 DF 9063 plakalı özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Kuruçay köprüsüne geldiği sırada karşı istikametten gelen ve köy yoluna dönmek isteyen Mustafa Kutlu (68) yönetimindeki 37 LA 064 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otobüs ve köprü arasına sıkışan otomobil sürücüsü Mustafa Kutlu olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazada otobüs şoförünün dikkati olası bir faciayı önlerken, yolcular ise farklı bir araçla Taşköprü ilçesine gönderildi.
Kazada hayatını kaybeden Kutlu’nun bu sabah torununu Kastamonu’ya bırakmak için köyden çıktığı ve geri dönerken kaza yaptığı öğrenildi. 68 yaşındaki emekli ormancı, adli işlemlerinin ardından Taşköprü ilçesine bağlı Bey köyünde düzenlenecek cenaze merasiminin ardından toprağa verilecek.
Emniyet kazayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Editör: Vitrin Haber