Alınan bilgiye göre, Bilgin Özbek idaresindeki 45 Z 9160 plakalı otomobil, TEM Otoyolu Gölyaka mevkisi Ankara istikametinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Ağaçlara takılarak durabilen otomobildeki Bilgin Özbek ile eşi Şengül Özbek, Ayser Altuntepe ve İrem Koca bulundukları yerde sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Yaralılar, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Şengül Özbek ve Ayser Altuntepe'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan Bilgin Özbek ve İrem Koca, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Bu arada, kurtarma çalışmaları sırasında sürücü Özbek'in, eşi Şengül Özbek ve Ayser Altuntepe'nin öldüğünden habersiz "Merak etmeyin, sizi kurtaracağım. İyi misiniz?" dediği duyuldu. 

Feci kazada hayatını kaybeden Şengül Özbek, Erfelek ilçesine bağlı Abdurrahmanpaşa köyünde toprağa verilirken, Ayser Altuntepe ise yine Erfelek ilçesine bağlı Göçgün köyünde toprağa verildi.