Sinop'ta 3 yaşlarında yabancı uyruklu bir kız çocuğunun kaybolduğu bildirildi.

Olay kent merkezi Aşıklar Parkı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta mısır satın alan yabancı uyruklu aile konuşmaya daldı. Bu sırada aileyle birlikte gezintiye çıkan 3 yaşındaki çocuk da yürüyerek yoluna devam etti. Daha sonra yanında annesini göremeyen çocuk ağlamaya başladı. Yanlız başına yolda ağlayan çocuğu gören polis minik kızın ailesini bulmak için çalışma başlattı.

Kayıp çocuğun annesi aranırken, konuyla ilgili gece 22:30 sıralarında Sinop Beledisi tarafından yanlış anons yapıldı. Yabancı uyruklu bir çocuğun kaybolduğu belirtilerek çocuğu görenlerin yetkililere bildirilmesi istendi. Anons 23:00 sıralarında düzeltelerek ailenin emniyete başvurması istendi. Uzun süre minik kızdan tercüman vasıtasıyla ailesi ile ilgili bilgi alınmaya çalışıldı.

Son Dakika-Haber Güncelleme: (23:45) Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi bir süre çocuğun ailesine ulaşmaya çalıştı. Yabancı uyruklu anneye 23:30 sıralarında ulaşıldı. Minik kız yapılan işlemler ardından Çocuk Şube ekipleri tarafından anneye teslim edildi.