Muğla'nın Kavaklıdere ilçesindeki özel bir mermer ocağında çalışan Sinoplu işçi Ahmet Karadeniz üzerine devrilen mermer bloğunun altında kaldı. Talihsiz işçi arkadaşlarının gözleri önünde can verdi. 

Üzücü olay Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Derebağ Mahallesi, Burnagoz mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre aynı ocakta çalışan Sinoplu üç kardeşten biri olan 30 yaşındaki Ahmet Karadeniz, ihtiyaç gidermek için iki mermer blok arasına girdi. Bu sırada bloğun üzerindeki iş makinesinin operatörü mermerlerin arasına giren Karadeniz’i fark edemedi ve blokları hareket ettirdi. Ne olduysa tam o anda oldu ve talihsiz işçi mermer blokların arasına sıkıştı. Sinoplu mermer işçisi Karadeniz’in mermer bloklar arasına sıkıştığını fark eden iş makinesi operatörü durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Karadeniz'in hayatını kaybettiğini belirledi. Arkadaşlarının gözleri önünde hayatını kaybeden talihsiz işçinin cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından, Kavaklıdere Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sinoplu işçi Ahmet Karadeniz'in 1.5 yıllık evli olduğu, dört ay önce Buğlem ismini koydukları bir çocuğunun dünyaya geldiği öğrenildi.

Editör: Vitrin Haber