Sinop'ta eşinin kendisine çocuklarını göstermediği iddiasıyla çatıya çıkarak intihar etmek isteyen vatandaş yürekleri adeta ağza getirdi. 

Olay dün öğle saatlerinde Sinop kent merkezi müze arkasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 7 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen şahsı gören vatandaşlar olayı polise ve 112'ye haber verdi. 

Olay yerine gelen polis, itfaiye merdiveniyle çatıya kadar çıkarak şahsı uzun süre ikna etmeye çalıştı. Bu arada çevrede toplanan çok sayıda vatandaşta olup biteni anlamaya çalıştı. Polis ve itfaiye ekipleri tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışılan şahıs, sık sık çocuklarını görmek istediğini tekrarladı.  
 


Kendisine eşi tarafından çocuklarının gösterilmediğini iddia eden vatandaşı polis, güçlükle ikna edilebildi. Binadan indirilen şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Erfelek nüfusuna kayıtlı ve isminin de Erdal T. olduğu öğrenilen 31 yaşında ki şahsın ailevi problemleri olduğu ileri sürülüyor. 

Erdal T'nin tartıştığı eşinin kendisini bir süre önce terk edip kadın sığınma evine gittiğini, kendisine de çocuklarını göstermediğini iddia ettiği belirtildi. 




Editör: Vitrin Haber