Olay Boyabat ilçesi Camikebir Mahallesi Bağlar mevkiinde bulunan Kızılyer sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mısır tarlaları arasında bulunan O. T.'ye ait ahşap sera henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Seradan yükselen alevleri fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelerek yangına müdahale eden Boyabat İtfaiye ekipleri ahşaptan yapılan seradaki alevleri çevrede bulunan kuru otlara ve mısır tarlalarına sıçramadan kontrol altına aldı.

Bu arada gözü gibi baktığı serasını alevler içinde gören sera sahiplerinden G. T. isimli kadın fenalaştı. Bir anda yere yığılan kadına olay yerinde ilk müdahalesini yapan 112 Acil servisi ekibi, müdahalenin ardından G. T.'yi Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı.

Ahşap yapının içinde bulunan buzdolabı, bisiklet, uydu anteni, guzine soba gibi kullanılan tüm ev eşyaları ve aynı yerde bulunan gübre, tohumlar, sarımsaklar traktörün ve tarımsal makinelerin yedek malzemeleri yanarak kullanılmaz hale geldi. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında güçlükle söndürülen sera tamamen kül oldu. 
Editör: Vitrin Haber