Edinilen bilgiye göre; Dikmen ilçesi Kerim köyü Ahmetoğlu Mahallesi ormanlık alanında defne yaprağı toplayan bir vatandaş ağaca asılı ceset bulunarak olayı jandarmaya haber verdi. 

Uzun süredir ağaçta asılı olduğu anlaşılan cesedin yırtıcı hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilirken, cesede ait bazı kemik parçaları ile kıyafetleride cesedin asılı olduğu alanda bulundu.

Tamamen tanınmaz halde olan ve asılı halde satedece kafatası kalan cesedin kime ait olduğu ve kesin ölüm nedenin öğrenilmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli tıp raporunun yaklaşık 2 ay sonra çıkması bekleniyor. 

21 AY ÖNCE KAYBOLAN İSMAİL ÖZSOY OLABİLİR Mİ?
Bu arada kimliği belirsiz ceset esrarını korurken, şüpheler cesedin bulunduğu köyün nüfusuna kayıtlı olan ve 21 ay önce İstanbul'dan tek başına memleketine gitmek için yola çıkan, ardından da bir daha da kendisinden haber alınamayan 70 yaşındaki İsmail Özsoy üzerinde toplandı. Cesedin yaşlı adama ait olup olmadığı henüz netlik kazanmazken, adli tıp raporu bekleniyor. Yaşlı adamın bulunması için yakınları tarafından çeşitli ilanlar verilmiş, Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında da konu gündeme getirilerek yakınları Özsoy'un bir an önce bulunmasını istemişti.  

İstanbul'da yaşayan ve Dikmen ilçesi Güzelceçay Kerimköyü nüfusuna kayıtlı İsmail Özsoy (70), 1 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul'dan yolcu otobüsüne binerek Gerze'ye gelmiş, ilçe merkezinden eşini arayarak Gerze'de olduğunu söyleyen Özsoy, o tarihten bu yana her yerde aranmaktaydı. 
Editör: Vitrin Haber