Feldkirch şehrine bağlı Götzis kasabasında komşularına ait süs havuzuna düşerek hayatını kaybeden Türkeli'ne bağlı Sarmaşık köyünden Yaşar Şahin'in torunu küçük Hiranur, 22 Haziran 2016 Çarşamba günü Altach Müslüman Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ile toprağa verildi.

Evlerinin bahçesinde oynarken bir anda gözden kaybolan ve komşularına ait süs havuzuna düşerek hayatını kaybeden 2 yaşındaki Hiranur, Altach Müslüman Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Düzenlenen cenaze namazına Vorarlberg Türk toplumunun her kesiminden büyük bir katılım olurken, çeşitli dernek, sivil toplum kuruluşu, cami başkanları ve vatandaşlarımız acılı aileyi yanlız bırakmadı.

Cenaze namazını T.C. Bregenz Din Ateşesi vekili ve ATİB Hohenems Din Görevlisi Ahmet Altacı kıldırırken, küçük Hiranur cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları ile toprağa verildi.

Küçük Hiranur'un babası Hüseyin Ak ve annesi, yakınları tarafından teskin edilmeye çalışılırken, topluca yapılan duaların ardından cenaze namazı sona erdi.

Havadis.at
 
Editör: Vitrin Haber