Boyabat ilçe merkezi Dörtyol mevksinde bulunan bir marketin ikinci katında yangın çıktı. Marketten yükselen dumanları farkeden vatandaşlar durumu vakit kaybetmeden itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangına kısa sürede müdahale eden Belediye İtfaiye araç ve ekipleri söndürme çalışmalarını güçlükle yürüttü. Marketin ikinci katında çıkan yangına, özellikle zeytin yağı tenekelerinin patlaması ve etrafa yayılarak alevlenmesi yüzünden güçlükle müdahale edilebildi.

Henüz hangi sebepten çıktığı belirlenemeyen yangın sırasında Emniyet ve itfaiye ekipleri tarafından çevrede güvenlik tedbirleri alındı, araç trafiği arka sokaklardan işletilmeye başlandı.

Çevrede ve aynı binada yer alan esnaflar arasında korkuya neden olan yangın yaklaşık 3 saatte södürüldü. Boyabat Belediye Şefik Çakıcı da olay yerine gelerek yangın hakkında bilgiler aldı, market sahibine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış nedeni ve meydana gelen maddi hasar hakkında daha sonra bilgi verileceği bildirildi. 
 
Editör: Vitrin Haber