Sinop'ta kaybolduktan 18 gun sonra ormanda oldurulerek gomulmus halde bulunan Il Saglik Mudurlugu calisani Kemal Tas (41), bugun gozyaslari arasinda topraga verdi.

17 Kasim gunu cebindeki yaklasik 12 bin TL ile Uzungurgen koyundeki oto pazarina otomobil almak icin giden ve bir daha kendisinden haber alinamayan Kemal Tas, kaybolmasinin uzerinden gecen 18 gun sonra, yakalanan zanlilarin yer gostermesi sonucu Erfelek ilcesine bagli Sogulcali koyu ormanlik alaninda oldurulerek gomulmus halde bulunmustu. Kemal Tas'in Ankara Adli Kurumu'na gonderilen cenazesi bu gun memleketi Sinop merkeze bagli Dibekli Koyu Tepe Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Gozyaslarinin adeta sel oldugu cenazeye Il Emniyet Muduru Seref Aytekin basta olmak uzere cok sayida vatandas katildi.

Kemal Tas, oglene muteakip kilinan cenaze namazi ardindan gozyaslari arasinda topraga verildi. Kemal Tas'in esi Sonnur Tas, zanlilarin tutuklanmasina sevindiklerini belirterek, "Umarim muebbet alirlar ve bir daha ceza evinden cikamazlar" dedi. Sonnur Tas, esinin bulunmasinda emegi gecenlere de tesekkur etti.
Editör: Vitrin Haber