Önceki gün Kabalı-Boyabat yolunda TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu hayatını kaybeden kamyonet sürücüsü 32 yaşındaki Ünal Topçu göz yaşları arasında toprağa verildi. 

Kaza kurbanı Ünal Topçu için ilçeye bağlı Şıhlı köyünde cenaze namazı kılındı. Köy camisinde Cuma ardından kılınan cenaze namazına Sinop ve ilçeleri ile Boyabat'tan yüzlerce vatandaş katıldı.  

Helallik alınması ardından omuzlarda köy mezarlığına götürülen Ünal Topçu'nun cenazesi dualar ve göz yaşlarıyla toprağa verildi. Ünal Topçu'nun Babası Dursun Topçu ve Ağabeyi Ümit Topçu mezarlık çıkışında taziyeleri kabul etti.

Kaza Perşembe günü sabah 10:00 sıralarında Kabalı-Boyabat yolu Tangal kavşağında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre; Sinop’tan  Boyabat istikametine seyir halinde olan Hasan Çuvaltan’ın (51) kullandığı 55 DU 935 plakalı TIR ile Ünal Topçu (32) yönetimindeki 57 DS 989 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpış, kazada kamyonet sürücüsü Ünal Topçu araç kabininde sıkışarak hayatını kaybederken, kamyonette bulunan İsa Türkmen (56) ile TIR sürücüsü Hasan Çuvaltan ağır yaralanmıştı.  

 
Editör: Vitrin Haber