Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Genel Meclisi grubu 2015 yılı bütçe görüşmelerini yapmak üzere bir araya geldi.

Sinop İl Meclisi Kasım ayı toplantıları devam ederken, 20 gün sürecek bütçe görüşmeleri hakkında İl Başkanı Cengiz Tokmak başkanlığında toplanan AK
Parti İl Genel Meclis üyeleri ortak fikir alışverişinde bulundu.

İl Genel Meclisi AK Parti Gurup toplantı salonunda bir araya gelen meclis üyeleri İl Başkanı Cengiz Tokmak, Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu ve Grup Başkan vekili Ali Çöpçü’nün de katılımıyla, bütçe görüşmeleri ve gündem maddeleri doğrultusunda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Aralıksız altı saat süren uzun bir Bütçe Maratonu toplantısı sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Tokmak; “Almış olduğumuz ve alacağımız tüm kararlar Sinop ve ilçelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın refahı içindir. Kazananın Sinop olması temennisiyle, tüm ilçe ve köylerimizin sorun ve taleplerinin çözümü doğrultusunda ortak fikir bağlamında bu tür toplantılarda bir araya gelip durum değerlendirmesi yapmaktayız. 2015 yılı planlamasını yaparken, ortak fikir çok önemli. Bizler her daim birlik beraberlik içerisinde uyumlu bir çalışma ortamı içerisindeyiz, yine bu bağlamda; İl Genel Meclisi üyelerimizin ekip çalışmaları çok iyi, özverili bir şekilde meclis çalışmalarını yürütmektedirler” dedi. 
Editör: Vitrin Haber