Sinop'ta virajı alamayan motorsikletin şarampole uçması sonucu ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti. 

Kaza Sinop-Boyabat kara yolu üzerindeki, Boyalıca köyü Cuma Camisi mevkisinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Sinop istikametinden Boyabat yönüne gitmekte olan motosikletli grup içerisinde yar alan Kubilay Altay, Cuma Camisi yakınındaki virajı alamayınca, beton menfezden şarampole uçtu. Kazada ağır yaralanan Kubilay Altay (35), olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi alan Kubilay'ın yakınları ve arkadaşları kaza mahalline koştu. 

CHP Grup Başkan Vekili ve Sinop eski Milletvekili Engin Altay'ın yeğeni, ​Erfelek ilçesi Eski Belediye Başkanı Orhan Altay’ın da torunu olan evli ve bir çocuk babası Kubilay Altay, yarın (20 Haziran Pazartesi) Alaaddin Camisinde öğlene mtüeakip kılınacak ceaze namazı ardından Sinop Çukurbağ mezarlığında toprağa verilecek.






CENAZE DUYURUSU
ERFELEK ESKİ BELEDİYE BAŞKANI MERHUM ORHAN ALTAY VE SİNOP EŞRAFLARINDAN MERHUM LÜTFÜ KOCANIN TORUNU MERHUM ATİLLA ALTAY VE ZEHRA KOCANIN OĞLU YUNUS VE BAHAR ALTAYIN ABİSİ,HANİFE ALTAYIN EŞİ,LOVE STORY DÜĞÜN SALONU İŞLETMECİSİ KUBİLAY ALTAY VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ SAAT 11:30 DA AHMET YESEVİ SOKAKTAKİ EVİNDEN ALINARAK BÜYÜKCAMİYE GETİRİLECEK ÖĞLE NAMAZINDAN SONRA ÇUKURBAĞI MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR.MERHUMA ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.


 
Editör: Vitrin Haber