Cuma günü akşam saatlerinde motosikletle otomobilin karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki genç futbolcu Tolunay Anaç, merkeze bağlı Demirci köyünde son yolculuğuna uğurlandı. 

Sinopspor altyapı oyuncusu olan Tolunay Anaç'ın ani ölümü tüm sevenlerini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Kaza haberi ardından Tolunay'ın yakınları ve arkadaşları Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne akın etti. Ancak kısa süre sonra gelen acı haber herkesi üzdü. 

Genç futbolcunun cenazesi bugün Demirci köyündeki baba evine getirilerek, burada helallik alındı. Ardından Tolunay Anaç, kılınan cenaze namazı ardından Demirci köyü mezarlığında dualarla toprağa verildi. Cenazeye Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, Sinopspor yönetimi, A takım ve tüm kategori sporcuları ile birlikte tam kadro katılarak, acılı ailenin yasını paylaştı. Cenazeye; Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Ticaret Lisesi öğretmen ve öğrencileri de katıldı. Cenazede göz yaşları adeta sel oldu. 

KAZA
Kaza; 27 Ekim Cuma günü Sinop Samsun karayolu Çiftlik köyü, Heyemalo kavşağında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre; otomobille motosikletin karıştığı kazada, motosiklette bulunan Tolunay Anaç (17)  ve Fuat K. (16) yaralandı. Yaralılar ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Tolunay Anaç kurtarılamadı.
Editör: Vitrin Haber