Boyabat ilçesinde, perşembe günü otomobille kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralı 5 kişiden biri olan otomobil sürücüsü Sabahattin Sağlam (60) tedavi gördüğü Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.  

Edinilen bilgiye göre; Boyabat yönüne giden Sebahattin Sağlam'ın kullandığı 61 BB 251 plakalı otomobil, Osmanköy mevkisinde Bölge Trafik Denetleme Amirliği önündeki kavşakta, Nuri Yetim idaresindeki 57 DB 893 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü ile eşi Filiz (52), kızları Ayşegül (27) ve Ezgi Sağlam (21) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince 75. Yıl Boyabat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan sürücü Sağlam, ilk müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi. Sebahattin Sağlam tedavi altına alındığı yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

VAKFIKEBİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ
Sebahattin Sağlam, dün memleketi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Merkez Yeni Camisinde Cumayı müteakiben kılınan cenaze namazı ardından göz yaşları arasında toprağa verildi. Hayatını kaybeden Sebahattin Sağlam'ın, Boyabat'a diş hekimi olarak atanan ve 15 gün sonra göreve başlayacağı öğrenilen kızı Ayşegül Sağlam'ı ilçeyi görmesi için getirirken elim kazayı geçirdiği öğrenildi. üç çocuk babası olduğu belirtilen Sebahattin Sağlam'ın oğlununda doktor olduğu kaydedildi. 

Elim kaza, Vakfıkebir ilçesinde ve Boyabat'ta büyük üzüntüye neden olurken, yeni ataman genç diş hekiminin görev yapacağı Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine yaralı olarak gelişi acıyı ikiye katladı.