Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ile ilçede teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Maviş, Belediye Meydanı'nda yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da Türkiye'ye kurulan tuzağın vatandaşların gönlü ve vicdanlarıyla bozulduğunu söyledi.
7 Haziran'da çıkan tabloyu hep beraber gördüklerini ve "7 Haziran'da oluşan Türkiye kaosa, krize, huzursuzluğa, istikrarsızlığa, güvensizliğe kapı aralayan bir Türkiye. Ülkemizi  huzursuzluğa, istikrarsızlığa, güvensizliğe mahkum etmeyeceğiz" dediklerini anlatan Maviş, "Milletimiz gerçekten takdirin üzerinde, her türlü takdire layık bir şekilde 1 Kasım'da bizi yeniden iş başına getirdi. Bu büyük zaferde Türkeli'mizin de katkısı, emeği ve desteği beni gururlandırdı. Bize bu onuru ve gururu yaşattığınız için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Her şey yolunda gittiğinde 2019 yılında yine Türkeli'nin meydanında ak alınlarıyla vatandaşların karşınıza çıkmayı arzu ettiklerini dile getirerek, "Kollarımızı, paçalarımızı sıvayacağız, bir şantiye şefi gibi çalışacağız ve Sinop'umuzu yepyeni bir Sinop yapacağız" ifadesini kullandı.
Maviş, Türkiye'nin ufku açık olduğunu, önünde 4 yıl bulunduğunu kaydederek, şöyle konuştu: "Bu 4 yıl içerisinde başta hükümetimiz olmak üzere bütün kadrolarımızla başlattığımız çok büyük projelerin tamamlandığı bir dönemi göreceksiniz. Üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, Körfez Geçiş Köprüsü, Kanal İstanbul Projesi ve bununla beraber sayın Başbakanımızın seçim dönemlerinde kamuoyuyla paylaştığı onlarca büyük proje, sizlerin verdiği destekle ve güçle inşallah 2019'da tamamlanmış olacak."
Çöpçü de 7 Haziran seçimlerinden sonra istikrarsızlığı, milletin güvenini hiçe sayan, milletin huzursuz olduğu ortamları fırsat bilerek her şeye "hayır" diyenlere, "bizim kırmızı çizgilerimiz var" diyenlere milletin en iyi cevabı 1 Kasım'da sandıkta verdiğini söyledi.
AA

Editör: Vitrin Haber