Boyabat Sarıağaççayı köyünde yaşayan Cemil Bozkaya (13), 6 Eylül tarihinden bu yana bulunamıyor. Çocuklarının hayatından şüphe eden aile bireyleri vatandaşlardan ve yetkililerden yardım bekliyor. 

13 yaşındaki Cemil’in babasının da Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara olduğu ve oğlunun kayıp haberini burada aldığı öğrenilirken, acılı baba ve kayıp çocuğun yakınları, Cemil’i bulan veya görenlerin güvenlik güçlerine ya da kendilerine haber vermelerini istedi. Kutsal topraklarda kişisel sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara çağrıda bulunan baba Hüsnü Bozkaya’da oğlu Cemil’i bulan ya da görenlerin kendisine ulaşmalarını istedi. Hüsnü Bozkaya mesajında; “Oğlum Cemil dün akşamdan itibaren eve gelmemiş olup, gören varsa en yakın güvenlik güçlerine veya bize haber vermeleri ilanen duyurulur. Bize ulaşabileceğiniz numaralar, 0368 355 70 12, 0537 873 92 12, 0544 350 48 13” dedi.

Öte yandan kayıp Cemil’in, Esenler otogarında görüldüğü ve Emniyet güçlerinin bölgede çalışma yürüttüğü gelen bilgiler arasında.
 
Editör: Vitrin Haber